FreeStar Technology oznamuje, že získala divizi pro zpracování plateb Smokey Mountain v Severní Karolíně

Společnost FreeStar Technology (OTCBB:FSRC) dnes oznámila, že získala od společnosti UniComp Inc. divizi pro zpracování plateb Smokey Mountain v Murphy, Severní Karolíně. Tato divize v současné době zpracovává platební transakce (kreditními kartami a debetními kartami) prostřednictvím několika největších zpracovatelů a je schopna přímo zpracovat veškeré finanční transakce. Mezi nejznámější klienty, jejichž transakce divize zpracovává, patří Pizza společnosti Sbarro, LaPetite Day Care Centers a CiCi Pizza. UniComp zpracovává transakce klientů za použití své patentované technologie, softwaru Cyber-Terminal a Universal Payment. FreeStar vydala omezený počet kmenových akcií v množství 10 milionů (hodnota je 1.0 milion dolarů) výměnou za aktiva divize. FreeStar souhlasila, že zapíše tyto akcie do příštích tří týdnů do registračního výkazu. Transakce byla zorganizována jménem FreeStar jeho finančním poradcem, společností SBI USA, LLC.

Paul Egan, prezident a výkonný ředitel FreeStar, který označil tuto transakci za jeden z nejvýznamnějších kroků FreeStar směrem k rychlému globálnímu růstu, dále řekl: "Divize pro zpracování plateb Smokey Mountain společnosti UniComp přesně zapadá do strategie dlouhodobého globálního růstu FreeStar. Tento obchod zahrnuje zpracování transakcí a e-obchod, který se zaměřuje na to, aby maloobchodníci mohli schválit, zpracovat a spravovat kreditní, debetní a šekové transakce z jakéhokoli počítače. Výsledkem této koupě bude, že získáme nárůst v prodeji s potenciálem dále znásobit tato čísla, jakmile se divize stane přímým zpracovatelem, a objem transakcí se přiblíží plné kapacitě s integrací tohoto samostatného obchodu s ostatními aktivitami FreeStar. Vše mluví pro uskutečnění plánovaného přesunu tohoto obchodu do nových hlavních kanceláří FreeStar v Miami na Floridě." Egan také dodal: "Věříme, že tento přesun doplní služby společnosti FreeStar na několika fontách. Nejen že se rozšíří naše infrastruktura zpracování v severní Evropě, ale rozšíří se také naše technologická základna na nových rychle rostoucích trzích ve Spojených státech." O společnosti FreeStar Technology

Společnost FreeStar Technology je mezinárodní společností zabývající se zpracováváním plateb a technologií, která provozuje silnou severo-evropskou platformu zpracování kreditních karet BASE24 vytvořenou ve finských Helsinkách. FreeStar v současné době zpracovává přibližně milion plateb kreditními kartami za měsíc pro zavedenou klientelu, která se skládá ze společností jako jsou Finnair, Ikea a Stockman. FreeStar se zaměřuje na využívání výhody prvenství na trhu pro svůj Enhanced Transactional Secure Software (ETSS), což je softwarový balíček, který umožňuje zákazníkům uskutečnit transakce e-obchodů s vysokou úrovní bezpečnosti za použití kreditních, debetních karet, karet pro bankomaty (s PIN) nebo smart karet. Společnost provozuje své kanceláře v irském Dublinu, finských Helsinkách, švédském Stockholmu a Santo Domingu v Dominikánské republice. Pro více informací navštivte webové stránky FreeStar Technology na http://www.freestartech.com, http://www.rahaxi.com. O Unicomp Inc.

UniComp Inc., založená v roce 1985, je jedničkou v interaktivních, automatizovaných, samoobslužných, bezdrátových terminálech a zpracování transakcí pro maloobchodní prostředí. Pokrokový design, výroba, rozvoj softwaru, zpracování transakcí a kapacita společnosti umožňují maloobchodníkům komunikovat elektronicky se svými zákazníky, zaměstnanci a obchodníky. Pro více informací navštivte naši webovou stránku http://www.unicomp.com. O SBI USA

SBI USA je divize First Securities USA Inc., což je člen NASD/SIPC. SBI radí a sponzoruje rychle rostoucí společnosti v USA a Asii, aby pomohla klientům a portfoliu společností dosáhnout růstu a strategických cílů. SBI je známa jak pro svou finanční, tak geografickou kvalifikaci. SBI poskytuje pomoc společnostem, jejichž pobočky se soustřeďují na širokou škálu transakcí, včetně financování, fúzí, koupí, společných podniků a strategických partnerství. Dopředu očekávaná prohlášení

Některé skutečnosti obsažené v tomto tiskovém prohlášení jsou předem očekávané v rámci pravidla 175 Zákona o cenných papírech z roku 1933 a pravidla 3b-6 Zákona o směně cenných papírů z roku 1934 a předmětem bezpečného přístavu vytvořeného těmito pravidly. Všechny skutečnosti, s výjimkou faktických, obsažené v tomto tiskovém prohlášení, mimo jiné skutečnosti týkající se případných budoucích plánů a cílů společnosti, jsou předem očekávaná prohlášení, která zahrnují rizika a nejistoty. Nemůže existovat žádná záruka, že taková prohlášení se ukáží jako přesná a aktuální výsledky a budoucí události by se mohly značně lišit od těch očekávaných v takových prohlášeních. Technické komplikace, které mohou vzniknout, mohou zabránit rychlému provádění jakýchkoli strategicky významných výše uvedených plánů. Společnosti upozorňují, že tato předem očekávaná prohlášení jsou dále ovlivňována dalšími faktory jako např. těmi uvedenými v evidenci na formuláři 10-KSB FreeStar a dalších formulářích u U.S. Securities and Exchange Commission (Výbor USA pro cenné papíry), které jsou k dispozici na http://www.sec.gov. FreeStar se nezavazuje zveřejňovat aktualizace nebo opravy jakýchkoli předem očekávaných prohlášení, ať už v důsledku nových informací, budoucích událostí nebo jiných faktorů.

KONTAKT: FreeStar, Santo Domingo, Dominikánská republika

Paul Egan, 809-503-5911

E-mail: pegan@freestartech.com

nebo