Bývalý ředitel SAP vstoupil do RWD Technologies

RWD Technologies, Inc. (Nasdaq: RWDT) dnes oznámila, že pan Jeremy White vstoupil do RWD Technologies UK Ltd. Ve své nové roli pan White využije více než 17 let v oboru, aby pomohl rozšířit zákaznickou základnu RWD a pozvedl klíčová partnerství prodejců a poradců jak ve Spojeném království, tak v Evropě. Pan White bude pracovat v kanceláři RWD poblíž londýnského letiště Heathrow.

Před připojením k RWD pan White vykonával řadu klíčových funkcí v SAP, včetně viceprezidenta pro vzdělávání, ředitele zákaznických služeb, manažera pro poradenství a výcvik a poradce pro logistiku. Předtím měl řadu poradenských a řídících funkcí ve společnostech Nixdorf Computer Ltd., Computer Systems Development Ltd. a Epson UK Ltd.

"Jeremyho vztahy s představiteli SAP ve světě, jeho ověřená řídící a výkonná podnikatelská prozíravost, plus jeho nefalšované vcítění se do postavení konečných uživatelů jsou dokonalou směsí kvalifikace, kterou potřebujeme pro rozhýbání našich obchodů v Británii a Evropě," prohlásila Deborah T. Ungová, viceprezidentka RWD pro zavádění služeb ERP. "Je si silně vědom výzev a postojů uživatelů, když se pokoušejí využívat nové technologie a ví jak budovat a dodávat vysoce účinná řešení, která pomáhají uživatelům vykonávat jejich práci mnohem efektivněji."

RWD je jednou z velmi mála společností ve Spojeném království, která nabízí zákazníkům produkt a služby SAP Knowledge Warehouse (dříve nazývané InfoDB) a je jedinou organizací pro předvádění SAP Knowledge Warehouse v Británii. RWD má silné týmové vztahy se SAP ve výcviku, dokumentaci, změně řízení, řízení znalostí a výkonných podpůrných systémech, založených na webu. O RWD Technologies, Inc.

RWD Technologies, které mají sídlo v USA v Columbii v Marylandu, se specializuje na vývoj výkonných produktivních řešení pro velké podniky, jejichž dělníci používají technologii pro úspěšný výkon práce. Naše služby zahrnují strategické poradenství, řešení informační technologie, webová obchodní řešení, řešení pro řízení podnikových vztahů, zaváděcí podporu podnikových systémů, podpůrné výrobní poradenství, zdokonalování podnikatelských postupů, změnu řízení, podporu výkonu na objednávku, systémy řízení znalostí a dokumentační řešení. RWD, která byla založena v roce 1988, zaměstnává asi 1100 lidí v 15 kancelářích na celém světě, které podporují velké organizace z více než 20 zemí z takových sektorů jako jsou automobilový, chemický, ropný a farmaceutický průmysl, finanční služby, telekomunikace, veřejně prospěšné podniky a veřejný sektor. Pro další informace navštivte webovou stránku RWD na www.rwd.com. Mediální kontakt: RWD Technologies, Inc. Johnny T. Baker Vicepresident pro rozvoj podnikání (770) 753-3170 jbaker@rwd.com RWD, RWD Technologies, Inc. a RWD Technologies UK Ltd. jsou registrované obchodní známky a RWD Technologies je obchodní známka RWD Technologies, Inc. Všechny uvedené názvy společnosti se používají pouze pro identifikační účely a mohou být obchodními známkami jejich příslušných vlastníků. SOURCE RWD Technologies, Inc. 05/27/99 /KONTAKT: Johnny T. Baker, Vice President of Business Development of RWD Technologies, Inc., 770-753-3170 nebo jbaker@rwd.com /Webová stránka: http://www.rwd.com/ (RWDT)

Klíčová slova RWD Technologies

IT, telekomunikace