AudioSoft přichází s novým jukeboxem ke stažení

Společnost AudioSoft http://www.audiosoft.com) dnes přišla s novou verzí svého oceněného jukeboxu Virtuosa(TM) Gold MP3 na adrese http://www.download.com, což je přední zdroj na internetu pro stahování softwaru. Virtuosa Gold je světově první výrobek, který v sohě zahrnuje vlastnosti přehrávače MP3, převaděče hudby z CD do formátu MP3 (CD Ripper) a zařízení pro vypalování (nahrávání) na CD (CD Burner) - uživatelsky přívětivý jukebox, který umožňuje fanouškům hudby stahovat a přehrávat audiosoubory na své počítače, nahrávat a organizovat si nahrávky ze sbírky CD na svých harddiscích a vytvářet si svoje vlastní směsi z jejich oblíbené hudby na CD.

Vzhledem ke svým jedinečným vlastnostem se produktu dostalo osobního schválení od vizionáře v oblasti pop music Phila Collinse a získal špičkové ohodnocení na předních webových audiostránkách, jako PM3.com. Předchozí verze Produktu Virtuosa Golds si na své harddisky stáhly stovky tisíc fanoušků hudby.

Nové vlastnosti: - přidání vysoce kvalitního kódování MP3 k CD Ripper, spolu s digitálním vodoznakem, který zajistí, že nedojde k porušení copyrightu

- zjednodušený převod z CD do MP3 s výběrem více stop

- pružnější přenos souborů SMP3

- bezproblémové nahrávání (vypalování) na CD na více než 44 oblíbených mechanik CD-R/W

- tisková šablona, která umožňuje uživatelům vytvářet vlastní obaly na CD

- plná kompatibilita s operačním systémem NT

Virtuosa Gold bude vystaven na download.com celý výk za speciální zaváděcí cenu 29,99 USD, což představuje výraznou slevu proti normální ceně 49,99 USD. Uživatelé si mohou stáhnout a zhodnotit Virtuosa Gold zdarma na dobu 15 dnů.

AudioSoft je vývojce software a agregátor obsahů, který se věnuje bezpečné elektronické distribuci hudby přes digitální sítě s plnou ochranou a správou autorských práv.

ots Original Text Service: AudioSoft Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontact: Veronique Le Sayec of AudioSoft, 0041-22-306-6000, nebo v.lesayec@audiosoft.com

Webová stránka: http://www.audiosoft.com

Klíčová slova AudioSoft