Jobpilot.cz nabídl novinky pro trh práce

Novou řadu produktů určených pro český trh práce na internetu nabízí od dnešního dne jobpilot.cz - hlavní inovátor ve svém oboru s významným podílem na českém i evropském online trhu práce.

Jobpilot.cz nyní přichází s následujícími novinkami: online administrátor volných pracovních míst, personální inzerce a správa kandidátů na volná pracovní místa či aplikace pro správu personální inzerce ve společnostech s řadou samostatných divizí. Tyto nové produkty navazují na komplexní systém pro správu náborového procesu, nazvaného jobpilot workflow, který společnost představila již před dvěma lety a dosud jej využilo přes dva tisíce společností.

Management řady společností jistě ocení produkt nazvaný Barometr mínění určený ke zvýšení firemní kultury a k podchycení vnímání zaměstnanců. Jeho cílem je pomoci udržet stabilní a fungující pracovní týmy.

Mnohé společnosti v celé České republice řeší nepříjemnou situaci spojenou s propouštěním nadbytečných zaměstnanců. Nový produkt a marketingový nástroj jobpilotu, nazvaný Správní lidé II., nabízí managementu firem efektivní řešení, které usnadňuje vstup propuštěných lidí na náročný trh práce.

Představené produkty a nová internetová řešení opravňují vnímat společnost jobpilot jako inovátora na online trhu práce s výrazným citem pro uspokojení potřeb a očekávání klientů i uživatelů. Ředitel společnosti jobpilot k proměnám dodává: "Mimořádně silné mezinárodní zázemí společnosti a využívání nejvyspělejších technologií nám umožňují již pátým rokem růst a úspěšně vystupovat i sloužit všem, kteří se pohybují na českém online trhu práce. Stávající profesionální tým jobpilotu umí efektivně využívat všech našich konkurenčních výhod a je motivován, aby vyvíjel nové produkty a služby. Tým v českém jobpilotu inovuje, zásadně neimituje."

Stávající novinky představené na jobpilot.cz jsou první vlnou inovací plánovaných pro tento kalendářní rok. V červnu a září společnost jobpilot představí další produkty z oblasti usnadnění vyhledávání vhodných nabídek práce, vylepšený Průzkum platů, který již shromažďuje data od osmdesáti tisíc respondentů z jobpilot.cz a Produktový konfigurátor.

Společnost jobpilot je zastoupena na českém trhu od září roku 1999. V současné době zřetelně patří mezi dvě společnosti, které formují a kontrolují většinu českého trhu v oblasti online náboru pracovních sil. Mimořádně úspěšná služba trhu práce na adrese www.jobpilot.cz je provázána například s projekty společnosti na adresách www.horkezidle.cz, www.centrumprace.cz a www.kreativpilot.cz. Formou poskytování obsahu a výpisů pracovních pozic na partnerské portály a oborové servery, obsah z jobpilot.cz zasahuje nejméně 75% uživatelů českého internetu. Na stránkách jobpilot.cz lze denně nalézt přes 40 tisíc nabídek volných pracovních míst, které nejsou starší než čtyři týdny. Počet registrovaných uživatelů již dosáhl 2,5 milionu.

Kontakt:

Ladislav Hadáček