Nejlepší interaktivní reklama v ČR (ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese www.protext.cz)

V pátek 4. dubna 2003 proběhlo v Národním Cirkusu Originál Berousek slavnostní předání Louskáčků, prestižního ocenění nejlepší a nejkreativnější české reklamy. Agentura Advertures přebrala z rukou moderátora večera Marka Ebena jediného Louskáčka v kategorii Techniques - Interactive/Internet, a to za i jinak velmi úspěšnou interaktivní reklamu na žvýkačku Wrigley's Xcite.

Banner tvořil druhou část červnové kampaně, propagující novinku na českém a slovenském trhu - žvýkačku Wrigley's Xcite. Již v loňském roce byl tento banner, který po aktivaci přejetím myší spustil animaci "rozbití stránky", oceněna na mezinárodní reklamní soutěži Golden Drum, konané ve Slovinsku, Stříbrnými paličkami za 2. místo v kategorii Website. Banner můžete shlédnout na adrese: http://www.advertures.cz/louskacek/.

"Porota dle mého názoru ocenila zejména precizní provedení ve spojení s dobrým nápadem, který byl vhodně podpořen dobrým textem," říká Ladislav Trpák, ředitel Advertures. "Začínáme postupně sklízet zasloužené ovoce své práce a rozhodně se nechystáme usnout na vavřínech. Ostatně například náš nový projekt www.priserky.cz jsou toho živým důkazem, podobně jako fakt, že FMCG získává v Internetu a mobilním marketingu silného partnera," dodává.

O agentuře Advertures

Advertures se specializuje na vytváření integrované internetové komunikační strategie. Proto ve stálé nabídce služeb naleznete řešení pro e-business, m-commerci, intranety, webové aplikace a hry, systémy pro správu obsahu, interaktivní reklamní kampaně a další). Nabízí také vývoj internetových aplikací a tvorbu multimediálních prezentací. Podle potřeb klientů se snaží tyto dovednosti v maximální míře provázat a nabízí tak velmi kvalitní servis. Samozřejmou součástí je i analytická podpora projektů a návrhy strategií v oblasti nových médii včetně tzv. SEM (Search Engine Marketing). Mezi největší klienty, se kterými Advertures úspěšně spolupracuje, patří například Nike, Red Bull, Masterfoods, T-Mobile, Vichy, HVB, Pilsner Urquell, ČEZ, Deloitte & Touche, Aleš Valenta, a další. Více informací najdete na www.advertures.cz.

Kontakt:

Ladislav Trpák