Engineered Protection Systems představila Meals2000.com

Ani ne měsíc poté, co americký červený kříž naléhavě varoval lidi, aby se zásobovali potravinami a vodou kvůli jejich možnému nedostatku v roce 2000, společnost Engineered Protection Systems (EPS) oznámila, že její mražené a sušené potravinové zásoby zabezpečí divize společnosti EPS Meals2000.com. Uvedl to Dan Weiss, prezident a výkonný ředitel společnosti z Houstonu.

Společnost EPS je hlavním distributorem pro společnost AlpineAire Foods, což je americká společnost, která od roku 1979 dodává luxusní, labužnické a mražené a sušené potraviny. Výrobky společnosti AlpineAire jsou vysoce hodnoceny a využívány různými institucemi jako je NASA, americké námořní loďstvo, americká Forest Service Smoke Jumpers nebo velkým počtem expedic k Mount Everestu stejně jako jsou tyto potraviny oblíbeny mezi milovníky přírody a jednotlivci, kteří se zajímají o problém roku 2000.

Andrew Wrey, který je viceprezidentem pro marketing společnosti EPS a mluvčím Meals2000.com, očekává značné množství objednávek z důvodu celosvětové poptávky po zmrazených a sušených potravinách. Dodání objednávek potrvá osm až deset měsíců a objednávky společnost musí obdržet do konce letošního října, aby mohlo být garantováno dodání zakázky před 1.lednem roku 2000.

Produkty AlpineAire Foods mohou být objednány on-line na webové stránce www.meals.com nebo telefonicky do USA na čísla 800-947-3540 nebo 713-432-0660. Budou přijímány šeky, hotovost a většina kreditních karet. Zaslání objednávky může být buď předplaceno nebo je možno zboží zaslat na dobírku.

Objednávka na jednoho zákazníka a měsíc bude zasílána společně s nádobou o obsahu 60 galonů vody, která bude stačit na přípravu všech jídel s šesti zbývajícími pintami vody na den.

Potraviny budou dodány ve vzduchotěsných a nerezových konzervách s dobou trvanlivosti více než deseti let. K přípravě jídla bude potřeba pouze přidat vodu, žádné vaření není nutné. Výběr potravin zahrnuje hovězí maso, kuřecí a krůtí jídla, těstoviny, polévky a granule s mlékem, míchaná vajíčka, zahradní zelenina a další.

Meals2000.com je divizí společnosti Engineered Protection Systems Inc., což je poskytovatel bezpečnostních služeb s aktivy několik miliónů dolarů a se sídlem v Houstonu. EPS, Inc. je důvěryhodná značka při zabezpečování majetku a zájmů zákazníků. Jak se přibližuje nové tisíciletí, společnost je odhodlána pomáhat lisem se zabezpečením toho, co je nejdůležitější - strava pro ně a jejich rodiny. Pro více informací, prosím, kontaktujte Jane Powell nebo Flori Meeks z Powell Public Relations na čísle 713-974-9300 nebo e- mailem na powellpr@pdq.net. ots Original Text Service: Engineered Protection Systems, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Jane Powell nebo Flori Meeks, obě z Powell Public Relations, 713-974-9300 nebo email, powellpr@pdq.net, pro Engineered Protection Systems, Inc. Webová stránka: http://www.meals2000.com

Klíčová slova Engineered Protection Systems

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Potraviny, gastronomie