Koncept péče o pokožku "zevnitř"

IMEDEEN(R) - revoluční koncept "péče o pokožku zevnitř" - se liší od tradičních přípravků určených pro péči o pleť jak způsobem, tak i výsledky svého působení. Jde o originální přístup "péče o pleť zevnitř", který je zařazován do nové kategorie známé jako "kosmetofarmaka - farmaceutická kosmetika". Užívá se perorálně a působí zevnitř na dermis - škáru, spodní vrstvu pokožky, kam povrchová kosmetika účinně nezasahuje. Základní složkou je patentovaný Biomarine Complex(TM), který obsahuje přírodní proteiny a mořské polysacharidy podobné těm, které se přirozeně vyskytují ve škáře. Zlepšuje základní strukturu kůže a její přirozenou schopnost udržovat vlhkost, pomáhá omezit vznik a výskyt jemných vrásek, rozšířených kapilár (červených žilek) a dalších známek stárnutí (pigmentové skvrny, ochablost apod.)

Nová generace přípravků IMEDEEN(R) - Imedeen Time Perfection(TM) nabízí dvojí účinek:

revitalizaci - složka Biomarine Complex(TM), která účinně revitalizuje pokožku, je obsažena jak v přípravku IMEDEEN(R), tak i v přípravku Imedeen Time Perfection(TM)

ochranu před negativními účinky volných radikálů a škodlivých enzymů poskytuje složka LycoPhence GS(TM)

LycoPhence GS(TM) je vysoce účinný komplex antioxidantů, který pomáhá chránit pokožku před škodlivými účinky volných radikálů a enzymů vznikajících zejména vlivem UVA záření. Obsahuje významné přírodní antioxidanty - lykopen a výtažek z jadérek vinných hroznů.

Denním užíváním 2 tablet Imedeen Time Perfection(TM) dochází k viditelnému zlepšení kvality kůže a vnější pokožky již po 2-3 měsících. K ochraně pokožky před působením volných radikálů dochází již do 24 hodin od zahájení užívání přípravku.

Kontakt: ing. Jarmila Nevařilová

Public Relations

GSM: 737 185 487

e-mail:nevarilova@avantbozell.cz

Pro: společnost Ferrosan a.s

Rostislavova 11

tel./fax: 261217184

Fotografie k této zprávě jsou dostupné v Infobance ČTK v databázi Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova PROTEXT-kosmetika-IMEDEEN(R)