Banta Global Turnkey Group vytvořila sídlo pro správu dodavatelského řetězce v Maďarsku v rámci své iniciativy "globální centralizace", která je zaměřena na zák

Za účelem využití výhod místních zdrojů k vytvoření globální sítě pro zákazníky uvažující o outsourcingu distribučních služeb, vytvořila společnost Banta Global Turnkey Group, se sídlem v irském Corku, která je pobočkou firmy Banta Corporation (index NYSE: BN), sídlo pro správu dodavatelského řetězce v Maďarsku. Toto nové centrum má zákazníkům v této oblasti pomoci efektivně obsluhovat jejich klienty na trzích ve střední a východní Evropě.

Tento krok je podporou iniciativy společnosti Banta Global Turnkey, s názvem "globální centralizace", která má za cíl integrovat strategicky umístěné místní pobočky tak, aby byly schopny obsluhovat globální trh. Pobočka v Debrecenu, který má strategicky výhodnou polohu východně od Budapešti, bude obsluhovat globální firmy z oblastí telekomunikačního průmyslu, hardware a software, sítí a lékařství. Výrobní služby a služby v oblasti outsourcingu zahrnují přesun zboží, správu globálních výrobků a projektů, výrobu a konfigurace výrobků, správu objednávek, jejich plnění a rozvoz.

Rychlý nástup společnosti Banta Global Turnkey v Maďarsku nastal z části i díky vytvoření společného podniku s firmou Trans-Sped, která je maďarskou národní společností se zaměřením na logistiku, dopravu a právní a celní služby. Díky této spolupráci může společnost Banta Global Turnkey nabídnout kvalitní celní služby a zajistit dokonalé časování pohybu zboží jak na vstupu, tak na výstupu ze země.

Pat Keohane, prezident společnosti Banta Global Turnkey, k tomu řekl: "Společnost Banta Global Turnkey očekává vzrůstající poptávku zákazníků z východní Evropy po svých službách. Představujeme služby v oblasti outsourcingu, které dosud nebyly nabízeny."

Maďarsko se rychle stává doménou firem zabývajících se vyspělými technologiemi, především díky vysoce konkurenčním nákladům, snadné dostupnosti a strategické poloze mezi východní a západní Evropou. Hojně zde investují především výrobci elektroniky za účelem vytvoření svých poboček v tomto regionu.

Více informací o službách společnosti Banta Global Turnkey v Maďarsku získáte u Liz Lea na telefonním čísle +353-21-4854241. O společnosti Banta Global Turnkey Group

Společnost Banta Global Turnkey Group, se sídlem v irském Corku, je divizí firmy Banta Corporation. Firma Banta Global Turnkey Group má 11 poboček a 2200 zaměstnanců na celém světě. Firma je významným poskytovatelem služeb šitých na míru po celém světě a zaujímá rovněž přední pozici ve vývoji integračních globálních služeb pro dodavatelské řetězce na celém světě. Více informací o firmě zjistíte na serveru http://www.bgt.com. O společnosti Banta Corporation

Společnost Banta Corporation je vedoucí firmou na trhu v oblasti dodávek tiskařských technologií a také v oblasti zajišťování služeb pro dodavatelské řetězce. Firma poskytuje celou paletu tiskových a zobrazovacích služeb pro přední vydavatelské firmy a pro firmy zabývající se přímým prodejem, jako jsou elektronické obchody nebo prodejci digitálního obsahu. Mezi služby pro globální dodavatelské řetězce patří služby, které umožňují firmám outsourcing výroby, balení a globální distribuce, včetně inventarizace a správy dat o výrobcích a službách. Více informací najdete na serveru http://www.banta.com. Kontakt: David M. Wack, tel.: +7-095-258-5280 nebo e-mail: dwack@ssd.com, nebo Drez Jennings, tel.: +1-216-802-7301 nebo e-mail: djennings@ssd.com, oba z Squire, Sanders & Dempsey L.L.P. Internet: http://www.ssd.com

Klíčová slova PROTEXT-Banta Global Turnkey-dodavatelské řetězce