Společnost Scottish & Newcastle podepsala dodavatelskou smlouvu s firmou CHEP * Přední evropská pivovarnická skupina tak upevňuje dlouhodobé partnerství

Společnost CHEP dnes oznámila, že uzavřela výhradní dodavatelskou smlouvu s firmou Scottish & Newcastle Plc., mezinárodní pivovarnickou skupinou. Tato výhradní smlouva je uzavřena na tři roky.

Smlouva zahrnuje poskytování služeb pro pivovary Kronenbourg ve Francii, Alken Maes v Belgii a Scottish Courage ve Velké Británii.

Mark Luby, prezident společnosti CHEP Europe, k tomu řekl: "Firma CHEP je hrdá na možnost spolupráce s dynamickou skupinou a bude v oboustranně prospěšné logistické spolupráci pokračovat i v následujících letech. Firma CHEP je odhodlána poskytovat svým zákazníkům v Evropě nepřekonatelné služby, díky kterým porostou jak oni, tak i společnost CHEP."

John Hatton, prokurista společnosti Scottish Courage Ltd., k tomu řekl: "Společnost CHEP zajišťuje logistické služby pro firmu Scottish and Newcastle Ltd., zejména pro přepravní palety, které má naše firma v pronájmu." O společnosti CHEP

Firma CHEP je světovou globální jedničkou v zajišťování logistických služeb pro palety a plastové kontejnery. Mezi zákazníky společnosti CHEP patří nejvýznamnější světové společnosti. Firma má více než 7500 zaměstnanců v 38 zemích. Společnost CHEP sídlí v Orlandu na Floridě. Firma má více než 40 let zkušeností v oblasti logistických služeb, které poskytuje firmám z různých oborů, jako například: spotřební zboží, výroba, masný a uzenářský průmysl, nápoje, nábytkářství, suroviny a automobilový průmysl. Mezi hlavní partnery společnosti patří: Wal*Mart, Procter & Gamble, SYSCO, Kellogg's, Kraft, Nestle, Ford & GM. Pro tyto firmy zajišťuje společnost služby dle hesla "Každodenní manipulace s nejdůležitějšími produkty na světě." Kontakt: CHEP Deb Spicer, 407/925-6908 Deb.spicer@chep.com nebo Scottish & Newcastle plc Martin Street Martin.street@scbrew.co.uk

Klíčová slova PROTEXT-CHEP-Scottish & Newcastle-logistika

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)