Global Explorations Inc. dokončila finanční zprávu a předala ji SEC

Společnost Global Explorations Inc. (GXXP), národní poskytovatel internetových služeb, dnes oznámila, že dokončila svoji finanční zprávu a předala jí na formuláři 10-SB Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC). Společnost Global Explorations Inc. by se ráda stala společností s plnou oznamovací povinností podle zákona o Obchodování s akciemi a cennými papíry z roku 1934. Vedení společnosti pevně věří, že pokud se firma stane společností s plnou oznamovací povinností, zvýší to její důvěryhodnost a přiláká další investory. O společnosti Global Explorations Inc

Společnost Global Expolorations Inc. poskytuje národní služby připojení k internetu pod jménem BharatIsp.com. Za pouhých 12,95 dolaru měsíčně mohou uživatelé získat neomezený 24hodinový přístup k internetu spolu s technickou podporou. Více informací o společnosti Global Explorations Inc. a o jejích službách najdete na serveru http://www.gxxp.com. Budete-li chtít vyplnit přihlášku odběratele, najdete ji na adrese http://www.BharatIsp.com nebo můžete kontaktovat vedení společnosti na telefonu 703-904-0951 či na mailu na info@gxxp.com. Poznámka pro editory:

Výše uvedená tisková zpráva obsahuje tzv. "Předpovědi do budoucna" podle definice amerických federálních zákonů o cenných papírech. Předpovědi do budoucna obsahují předpoklady, očekávání, apod., které se vztahují k budoucím výsledkům společnosti nebo k její finanční situaci. I když společnost věří, že tyto předpoklady mají reálný základ, skutečné výsledky firmy se od těchto předpokladů mohou diametrálně odlišovat. Kontakt: Global Explorations Inc PR Department, 703/904-0951

Klíčová slova PROTEXT-Global Explorations-internet

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace
Finance, ekonomika