Sanchez Computer Associates oznámila otevření nové evropské centrály

Společnost Sanchez Computer Associates Inc. (index Nasdaq: SCAI), poskytovatel integrovaných softwarových řešení pro finanční trhy, dnes oznámila otevření nové evropské centrály firmy v Amsterodamu. Nová centrála v Amsterodamu bude základem pro další expanzi společnosti v Evropě.

Michael Sachez, předseda představenstva společnosti Sanchez Computer Associates, k tomu poznamenal: "Evropští zákazníci představují pro společnost Sanchez čtvrtinu jejího ročního obratu a otevření nové evropské centrály společnosti představuje pokračující úsilí o orientaci firmy na oblast Evropy. Společnost Sanchez nabízí vícejazyčná realtimová řešení pro bankovnictví v různých měnách po celé Evropě, včetně: Belgie, České republiky, Francie, Maďarska, Itálie, Holandska, Polska, Portugalska, Slovenské republiky, Španělska a Velké Británie. Nové prostory jsme potřebovali nejen s ohledem na poskytování služeb našim stávajícím zákazníkům, ale také pro usnadnění našeho dalšího růstu v této oblasti."

Klíčová softwarová řešení pro bankovnictví od firmy Sanchez jsou schopna uspokojit potřeby největších bank pro drobné bankovnictví a mají na evropském trhu velký úspěch. V poslední době představila společnost Sanchez svoji strategii s názvem Line of Business Migration(TM), která nabízí jedinečnou kombinaci softwarových řešení od společnosti Sanchez ve spojení s několikafázovou implementací, což umožňuje bankám získat moderní řešení a metodiku, kterými lze s minimálním rizikem efektivně nahradit staré systémy.

Evropská centrála společnosti Sanchez Computer Associates se nachází v obchodním centru Tauro Business Centre, v pátém patře, na adrese Teleport Boulevard 110, 1043 EG Amsterodam, Nizozemsko. Telefon: +31 20 584 9948. O společnosti Sanchez

Společnost Sanchez Computer Associates Inc. (Nasdaq: SCAI) je globální firmou v oblasti vývoje a prodeje integrovaných a modulárních softwarových systémů a služeb. Svá řešení nabízí firma Sanchez více než 400 finančním institucím v 21 zemích celého světa. Služby společnosti Sanchez zahrnují bankovnictví, zákaznickou integraci, makléřské služby, správu majetku a outsourcing. Mezi nejvýznamnější zákazníky společnosti mimo jiné patří: Lloyds TSB, ING Group, Goldman Sachs, HSBC, CSFB, Merrill Lynch, Morgan Stanley, Scotiabank a Sumitomo Mitsui Banking Corp. Centrála společnosti Sanchez pro celý svět se nachází ve městě Malvern v americkém státě Pensylvania. Kontaktní informace:

Karen L. Tulis Nick Spencer

PR Manager PR Consultant

Sanchez Computer Associates Grant, Butler & Coomber

karen.tulis@sanchez.com nicks@gbc.co.uk

+1 610 578 4623 +44 (0) 20 8322 1922 UPOZORNĚNÍ

Toto tiskové prohlášení obsahuje předpovědi do budoucna týkající se společnosti Sanchez. Mezi tyto předpovědi patří všechna prohlášení v této tiskové zprávě týkající se předpokladů budoucích výsledků a budoucího rozvoje společnosti Sanchez. Slova z tohoto tiskového prohlášení, jako například "předpokládat", "očekávat", "zamýšlet", "hodlat", "plánovat" a další podobná slova, mají za cíl navodit předpovědi do budoucna. Tyto předpovědi podléhají jistým rizikům a nejistotám, že se finanční výsledky a další předpoklady v nich uvedené, nenaplní. Faktory, které ovlivňují výsledky společnosti Sanchez, najdete na formuláři 10-K za rok 2001, na kterém firma Sanchez podala americkému Úřadu pro akcie a cenné papíry svoji výroční zprávu. Stalo se tak dne 28. března 2002. Společnost Sanchez si vyhrazuje právo neprovádět žádné další aktualizace tohoto tiskového prohlášení, a to ani v případě, že se dozví některé nové skutečnosti, které ovlivňují předpovědi do budoucna v této tiskové zprávě.

Všechny názvy firem a produktů mohou být ochrannými obchodními značkami příslušných firem. Kontakt: Karen L. Tulis, PR Manager společnosti Sanchez Computer Associates, +1-610-578-4623 nebo karen.tulis@sanchez.com; nebo Nick Spencer, PR Consultant ze společnosti Grant, Butler & Coomber, +44 (0) 20 8322 1922 nebo nicks@gbc.co.uk, pro Sanchez Computer Associates Internet: http://www.sanchez.com

Klíčová slova PROTEXT-Sanchez Computer Associates-software

Evropa, EU, NATO (es)