JANUS ustanoven distributorem Kyocera Mita

JANUS spol. s r.o. byl v České republice ustanoven oficiálním autorizovaným dovozcem a distributorem uživateli příznivě oceňované řady laserových tiskáren, digitálních kopírovacích strojů a multifunkčních zařízení společnosti Kyocera Mita Europe.

Na základě příznivých výsledků na českém trhu rozšiřuje JANUS spol. s r.o. dosavadní distribuci laserových tiskáren Kyocera Mita o kompletní řadu multifunkčních zařízení, digitálních kopírek, příslušenství, náhradních dílů a originálního spotřebního materiálu stejné značky. "Jsme distributorem společnosti Kyocera Mita již od počátku jejího vstupu na český a slovenský trh v roce 1992, máme výkonné technické zázemí úzce spolupracující se zahraničními servisními a vývojovými centry Kyocera Mita a zákazníkům tak můžeme poskytnout moderní tisková řešení, zařízení a plnou uživatelskou podporu", vysvětluje Ing. Petr Januš, CSc., ředitel a jednatel JANUS spol. s r.o.

Kyocera Mita Corporation je nejnovějším členem celosvětově působící skupiny Kyocera. Jako součást společnosti Kyocera Corporation, Kyocera Mita spojuje úspěšné a progresivní technologie za posledních 50 let.

Kyocera Corporation byla založena v roce 1959 jako výrobce jemné a konstrukční keramiky se sídlem v Kyotu v Japonsku a rovněž působí v Evropě a v USA. Skupina Kyocera zaměstnává přibližně 44.000 pracovníků ve více než 20 zemích (21.000 mimo Japonsko). V současné době Kyocera náleží mezi vedoucí výrobce high-tech keramiky, elektronických dílů, solárních článků, mobilních telefonů a elektronických kancelářských zařízení.

Informace o společnosti Kyocera Mita můžete získat na internetových stranách Kyocera Mita Europe (http://www.kyoceramita-europe.com). Informace o laserových tiskárnách, multifunkčních a kopírovacích strojích získáte rovněž na internetových stranách oficiálního autorizovaného dovozce a distributora pro Českou republiku společnosti JANUS spol. s r.o. (http://www.kyocera.cz).

Pro další informace kontaktujte prosím:

Ingo Ender Kyocera Mita Europe B.V.

Hoeksteen 40, P.O.Box 730, 2130 AS Hoofddorp, The Netherlands

Telephone: +31 (0)20 65 40 786 Fax +31 (0)20 65 40 768

E-mail: iender@kyoceramita-europe.com

Ing. Petr Januš, CSc. JANUS spol. s r.o.

Sarajevská 8, 120 00 Praha 2

Tel: 00420-22256 2246, Fax: 00420-22256 3255