VIDEOSTREAM ZDARMA: Sportovní sponzoring v České republice

ČTK bude ve středu 1. února 2023 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line panelovou diskusi o praxi sportovního sponzoringu, kterou pořádá University of New York in Prague (UNYP). Diskuse se mimo jiné zúčastní česká rychlobruslařka Martina Sáblíková a současný výkonný ředitel a předseda představenstva společnosti SPORT INVEST Marketing, a.s. Petr Hercík.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MXupr5d0SBA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova Sport-sporty-peníze-sponzoring-Praha-01.02.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM