VIDEOSTREAM ZDARMA: Co nabízí AI finančním službám?

ČTK bude ve středu 7. prosince 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK společnosti IBM na téma: Co nabízí umělá inteligence finančním službám a jak pomáhá platforma IBM Watson v české Komerční bance? Vystoupí George Briford, Research Director for IDC Financial Insights, Alexander Semerenko, Product Owner konverzační platformy, Komerční banka, Martin Švík, technologický ředitel IBM pro region střední a východní Evropy, a Ondřej Králík, manažer pro banky z konzultační divize společnosti IBM Česká republika.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gTq03e1ACGE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-věda-počítače-banky-IBM-Praha-07.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Věda, vzdělávání a školství