Firma SilentLab vyhrála soutěž Archiproducts Design Awards 2022

Česká firma SilentLab zvítězila se svou well-beingovou akustickou zasedací místností MICROOFFICE® REALM v mezinárodní designérské soutěži Archiproducts Design Awards 2022 (ADA).

Nová akustická zasedací místnost, kterou tuzemský výrobce uvedl na trh letos na jaře, získala za pouhých pět měsíců, kdy byla uvedena na trh, již druhé mezinárodní designové ocenění. Slavnostní vyhlášení cen sedmého ročníku prestižní soutěže ADA 2022 se uskutečnilo 23. listopadu v Miláně. První ocenění Archiproducts Design Awards Winner 2020 získala společnost SilentLab za MICROOFFICE® QUADRIO.

"Jsme nadšeni, že naše well-beingová zasedací místnost MICROOFFICE® REALM zvítězila v soutěži ADA, která oceňuje nejlepší designérské počiny na světě. SilentLab je ryze česká firma a naše výrobky tak skvěle reprezentují Českou republiku v zahraničí," říká spoluzakladatel firmy SilentLab Jaroslav Vendl. Další prestižní ocenění Best of NeoCon získala MICROOFFICE® REALM již během svého prvního představení na americkém trhu v rámci mezinárodního veletrhu NeoCon v Chicagu v červnu 2022.

Kontakt:

SilentLab, Lucie Černá, Marketing a PR, e-mail: lucie.cerna@silent-lab.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-trh-architektura-elektronika-design-ocenění-firmy-SilentLab

IT, telekomunikace