Konference Systémová integrace '99

Sdělení společnosti Aquasoft s.r.o.:

Konference Systémová integrace '99 - Informační strategie pro příští milénium. Koncem května proběhne v paláci Žofín 7. ročník této konference, kterou pořádá Společnost pro systémovou integraci, společně se svými partnery. V průběhu konference, která je rozdělena do osmi sekcí, budete mít možnost vyslechnout referáty k různým tématům, např. informační společnost, informační technologie v průmyslu a obchodu, informační technologie ve finančních institucích nebo informační technologie ve státní správě.

Dovolujeme si Vás jménem společnosti Aquasoft spol. s r.o., která organizačně připravila sekci "Státní správa", pozvat na tuto konferenci.

Programově je tato sekce zařazena na 1. června 1999 a je zejména určena pro management státní správy, ale stejně tak je otevřena i pro ty, kteří se rozhodnou podělit se o své zkušenosti s ostatními. Rádi bychom na tomto místě poděkovali všem, kteří svým dílem k této akci přispěli.

Marcela Hlavatá, Aquasoft s.r.o., sekce státní správa, tel: (02)24805305.

Klíčová slova integrace