VIDEOSTREAM ZDARMA: Debata o perzekuci v době normalizace

ČTK bude v úterý 22. listopadu 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu o perzekuci v době normalizace s Adamem Drdou a chartistkou Silvestrou Chnápkovou. Normalizovaná každodennost je tématem 18. ročníku projektu Příběhy bezpráví – Měsíc filmu na školách. V pořadí druhá debata, kterou pořádá vzdělávací program JSNS společnosti Člověk v tísni se zaměří na to, jakým způsobem komunistický režim perzekvoval občany v době normalizace.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/luux-LBng8g" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-historie-komunismus-Praha-22.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy