VIDEOSTREAM ZDARMA: Neformální meetup InvestNight 2022

ČTK bude v úterý 22. listopadu 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line neformální meetup InvestNight 2022. Je určen pro ty, kteří přemýšlejí, kam v době vysoké inflace uložit své úspory, chtějí si o investování promluvit a dozvědět se nejaktuálnější informace od odborníků z oboru. Na akci vystoupí zástupci společností, které jsou špičkami v oblastech investování do akcií, dluhopisů, ale i kryptoměn a dalších alternativních investičních artiklů.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 18:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/D85J6DdvjSE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-finance-investice-Praha-22.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika