Společnost CoinEx Se těší na finále Světového poháru v ragby

Společnost CoinEx, provozovatel platformy pro obchodování s kryptoměnami, se jako exkluzivní partner Světového poháru v ragby 2021 (RLWC2021) těší, až se připojí k divákům po celém světě a bude moci fandit hráčům, kteří se dostanou do finále mužské, ženské a vozíčkářské ligy, které se uskuteční 18. a 19. listopadu 2022 v Manchesteru.

Je to poprvé v historii, kdy se všechny tři turnaje konají současně, a RLWC2021 se tak stává historicky nejprůlomovějším mistrovstvím světa v ragby.

Po více než měsíci tvrdého soupeření podalo více než 600 sportovců soutěžících na všech třech turnajích své nejlepší výkony a překonalo přitom rekordy.

Každý hráč a každá hráčka z 32 soutěžících týmů tvrdě bojovali o každou bodovanou příležitost a společnost CoinEx jako oficiální partner RLWC2021 jejich úsilí oceňuje.

Na RLWC2021 jsme viděli, jak to vypadá, když se lidé snaží o dokonalost, což odráží hodnoty značky CoinEx. Podobným způsobem se CoinEx snaží usnadnit obchodování s kryptoměnami a vytvářet uživatelsky přívětivé produkty a služby, což také odráží závazek burzy zpřístupnit blockchainové finance všem.

CoinEx jako světově proslulá burza s kryptoměnami zvolila jinou cestu a rozhodla se při vývoji produktů zaručit klientům snadné používání. Snaží se poskytovat uživatelům snadno použitelné kryptografické produkty a nabízet zákazníkům příjemnou zkušenost s obchodováním s kryptoměnami. Cílem burzy je pomoci drobným investorům obchodovat s kryptoměnami bez námahy, aby tak každou transakci mohlo dokončit více uživatelů. CoinEx slouží jako brána do světa kryptoměn a ruší dlouholetý stereotyp, že kryptoměny jsou běžné veřejnosti zapovězeny.

CoinEx nyní nabízí snadno použitelné, bezpečné a spolehlivé produkty a služby pro obchodování s kryptoměnami v 16 jazycích, které pokrývají spotové obchodování, futures kontrakty, obchodování na páku, finanční služby, AMM a CoinEx Dock, a to více než třem milionům uživatelů ve více než 200 zemích a regionech.

V posledních letech se svět kryptoměn a sportu stále více prolíná. Jako oficiální sponzor RLWC 2021 bude společnost CoinEx i nadále podporovat přijetí kryptoměn v ragbyové lize a dalších sportovních událostech. Burza bude fandit všem sportovcům, kteří neustále překonávají rekordy s cílem dosáhnout dokonalosti, a podporovat jejich úsilí.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1945783/CoinEx_Looks_Forward_Celebrating_RLWC2021_s_Finalists.jpg

KONTAKT: pr@coinex.com

PROTEXT