VIDEOSTREAM ZDARMA: Debata projektu Příběhy bezpráví

ČTK bude ve čtvrtek 10. listopadu 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu v rámci 18. ročníku projektu Příběhy bezpráví – Měsíce filmu na školách, jehož podtitulem je Normalizovaná každodennost. Debata, kterou pořádá vzdělávací program JSNS společnosti Člověk v tísni se zaměří na to, jakým způsobem prostupoval komunistický režim v době normalizace každodenní život obyčejného člověka. Hostem debaty bude dokumentarista a publicista Adam Drda.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/k3gniFj9y20" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-historie-film-komunismus-Praha-10.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy