VIDEOSTREAM ZDARMA: Setkání lídrů českého stavebnictví 2022/H2

ČTK bude ve čtvrtek 10. listopadu 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Setkání lídrů českého stavebnictví 2022/H2. Tohoto klíčového setkání vrcholných představitelů vlády a lídrů stavebních, projektových a developerských společností v České republice se zúčastní místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj ČR Ivan Bartoš, místopředseda vlády a ministr práce a sociálních věcí ČR Marian Jurečka, místopředseda vlády Slovenské republiky pro legislativu a strategické plánování Štefan Holý, ministr dopravy ČR Martin Kupka, náměstek ministra životního prostředí ČR Jan Kříž, předseda představenstva společnosti CENTRAL GROUP a.s. Dušan Kunovský, generální ředitel společnosti Wienerberger s.r.o. Kamil Jeřábek a další VIP osobnosti oboru.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2281063?h=e93171f384f1584d609d35021c678669

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/88W1P8jXJ50" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-Slovensko-stavby-vláda-Praha-10.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM