VIDEOSTREAM ZDARMA: Regionální seminář TA ČR

ČTK bude ve středu 9. listopadu 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line regionální seminář TA ČR - Novinky a inovace v medicíně z Olomouce. Vystoupí na něm Marián Hajdúch, lékař, výzkumník a přední odborník na oblast výzkumu léčiv a molekulární onkologie a zároveň ředitel Ústavu molekulární a translační medicíny; Michal Štýbnar, projektový manažer z Národního centra pro telemedicínu při Fakultní nemocnici Olomouc a Vojtěch Helikar, ředitel společnosti CasInvent Pharma, která je úspěšným spin-offem Masarykovy univerzity v Brně, a která se zabývá vývojem sloučenin s protinádorovými vlastnostmi.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/E37MRS5PmZg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-věda-zdraví-Olomouc-09.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Olomoucký (ol)