VIDEOSTREAM ZDARMA: Trendy na realitním trhu

ČTK bude ve středu 2. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line brunch k představení brandů skupiny Fipox, novým trendům realitního trhu a novým možnostem investic v developmentu v návaznosti na hospodářskou a energetickou situaci. Zúčastní se zakladatel skupiny Fipox a developerských společností Domoplan a MyResorts Tomáš Vavřík, generální ředitel stavebního holdingu Thierra Václav Stehno a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hSl70EdH2U0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-reality-Fipox-Praha-02.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Stavebnictví, bydlení a reality