VIDEOSTREAM ZDARMA: Debata o budoucnosti stavebního spoření

ČTK bude v pondělí 31. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu o budoucnosti systému stavebního spoření. Diskutovat budou předseda Asociace stavebních spořitelen Libor Vošický, generální ředitel Modré pyramidy stavební spořitelny Komerční banky Michael Pupala, ředitel Centra ekonomických a tržních analýz (CETA), člen Národní ekonomické rady vlády (NERV) Aleš Rod a vedoucí obsahu EMA data Petr Zámečník. Debatu bude moderovat ekonomka Markéta Šichtařová.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MKg5MTXuG40" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-finance-stavby-banky-peníze-Praha-31.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika
Stavebnictví, bydlení a reality