Majiteľ módnej značky BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom

Rovnako ako v minulom, tak aj v tomto roku by majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI rád poďakoval lekárom a zdravotníkom za ich obetavú a náročnú prácu. V súvislosti s tým pripravil pre tieto profesie výnimočnú udalosť, a to zľavu 50 % na spoločenské oblečenie. Toto poďakovanie bude prezentované ako na internete, tak aj v rádiách.

Prečo BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom?

Zdravie. Každý z nás si ho praje a každý ho potrebuje. Keď príde choroba či úraz, pripadá nám samozrejmé obrátiť sa na lekára. Lekári, zdravotné sestry, sanitári a ďalší odborný personál sa potom o nás starajú. Naše zdravie a niekedy aj životy doslova závisia od ich dobre odvedenej práce, ktorá je veľmi náročná. Žiaľ, niekedy spoločnosťou nedocenená.

„Tento stav si dobre uvedomujem a chcem lekárom a zdravotníkom týmto vyjadriť úctu a rešpekt. Rád by som im ako darček venoval špeciálnu zľavu na nákup oblečenia v značkových predajniach BANDI, kde si nakúpia oblečenie a môžu tak urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym,“ hovorí majiteľ značky Andrej Bandi Vámoš.

Lekári, sestry, sanitári a celý zdravotnícky personál nakúpia od 6. do 30. 10. 2022 v značkových predajniach BANDI so zľavou 50 %. Zľavu využijú aj ženy, ktorým sa týmto naskytne výborná príležitosť. Môžu prísť so svojim mužom, synom alebo otcom priamo do predajne, kde si vyberú oblečenie. Napríklad pre syna, ktorý bude potrebovať vhodný spoločenský odev na maturitu, promócie a podobne.

V súčasnej dobe, keď sa prudko zvyšujú ceny energií, potravín, spotrebného tovaru a ďalších položiek, je ekonomická situácia v niektorých domácnostiach komplikovaná. V tejto situácii je tak zľava 50 % skvelou príležitosťou pre zamestnancov zdravotného sektora výhodne obliecť seba alebo svojich príbuzných do spoločenského oblečenia a výrazne tak ušetriť. Túto udalosť využijú taktiež pri nákupe darčekov pre rodinných príslušníkov, a to nielen na Vianoce.

Príklad zľavy:

Pôvodná cena pánskeho obleku: 509,52 €

Akčná cena obleku so zľavou 50 %: 254,76 €

Ušetríte: 254,76 €

Ak si budú chcieť zdravotníci zaobstarať celý outfit na spoločenské udalosti, teda pánsky oblek s košeľou a kravatou, bežne by tieto módne kúsky kúpili za celkovú cenu 509,52 €. S využitím tejto špeciálnej zľavy však zaplatia iba polovicu ceny, teda 254,76 €. Navyše môžu využiť služby odbornej krajčírky, ktorá im priamo v značkovej predajni BANDI upraví vybraný oblek presne na mieru.

Informácie o podmienkach mimoriadneho poďakovania si prečítate na oficiálnom webe značky www.bandi.com.

Kontakt:

Jakub Wojčík

marketingový manažér

E-mail: manazermarketing@bandi.cz

Klíčová slova Slovensko-obchod-trh-textil-móda-BANDI

Evropa, EU, NATO (es)

Zpracovatelský a výrobní průmysl
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl