VIDEOSTREAM ZDARMA:Inovační fórum ke klimatu a energetické bezpečnosti

ČTK bude v úterý 4. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Inovační fórum ke změně klimatu a energetické bezpečnosti. Vystoupí na něm vrcholní manažeři a experti významných firem působících v Česku z oboru energetiky, dopravy, stavebnictví či financí, ale také zástupci občanských společností, velvyslanectví, zahraniční obchodní komory, investorů a mezinárodních organizací.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/L4nbt4A_LmE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-hospodářství-ovzduší-energie-klima-Praha-04.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika
Energetika, suroviny