VIDEOSTREAM ZDARMA: Sněm Svazu průmyslu a dopravy ČR

ČTK bude v úterý 4. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Sněm Svazu průmyslu a dopravy ČR, který jako každý rok zahájí Mezinárodní strojírenský veletrh. Kromě prezidenta svazu Jaroslava Hanáka je mezi řečníky i premiér Petr Fiala (ODS). Pozvání přijal rovněž ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela, ministr dopravy Martin Kupka nebo ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne ve 13:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/L4nbt4A_LmE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-stroje-plasty-průmysl-vláda-MSV-Brno-04.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Jihomoravský (bn)

Auto-moto, doprava a stroje
Chemický a farmaceutický průmysl
Finance, ekonomika
Politika, veřejná správa a soudy