IKEA zahájila pomoc pro oblasti postižené povodněmi

Záplavy, které postihly desetitisíce lidí v České republice, mají pro mnohé doslova katastrofální následky. Aby IKEA mohla rychle a účinně pomoci, okamžitě se spojila s krizovými centry v Praze a průběžně poskytovala urgentní pomoc lidem, kteří byli evakuováni ze svých domovů (přikrývky, svíčky, plastové nádobí apod.).

Dalším krokem v pomoci postiženým oblastem je částka 3,5 miliónu korun, které poskytne IKEA Česká a Slovenská republika, a to jak formou přímé finanční podpory, tak i formou nábytku a bytového vybavení. Tuto formu pomoci nabídne IKEA Magistrátu hlavního města Prahy. V současné době rovněž probíhá dobrovolná sbírka zaměstnanců IKEA, která má v první řadě pomoci všem kolegům, jichž se tyto tragické události dotkly.

I nadále hledáme další vhodné formy pomoci.

Kontakt:

Ivana Hrdličková

Public Relation

IKEA Česká republika s.r.o.

tel.: 02 - 571 86 171

mobil: 0602 - 155 102