Continental Airlines opět nejlepší v Severní Americe

Už druhý rok po sobě získaly aerolinky Continental Airlines ocenění Gold Award "Nejlepší aerolinky severní Ameriky" v rámci soutěže Evropská cestovní ocenění, pořádané organizací Travel Trade Gazette Europa.

Ocenění předal Wolfgangu Gehringovi, generálnímu manažerovi Continentalu pro Švýcarsko a Německo, vydavatel časopisu TTG Europa Stuart Baker na ceremoniálu oslavě během cestovního a obchodního veletrhu ITB v Berlíně.

Ocenění je založeno na hlasování 19.000 čtenářů TTG Europa ve 21 zemích. Stříbrné ocenění putovalo do firmy Virgin Atlantic, spolupartnerovi Continentalu na transatlantických linkách ze Spojeného království.

"Vítězství tohoto prestižního ocenění podruhé po sobě je potvrzením toho, že standard služeb poskytovaných Continentalem je nejlepší v branži," uvedl senior viceprezident Internacionalu Barry Simon. "V tomto roce, jak budeme rozšiřovat naše spojení z New Yorku/Newark a představíme Boeing 777 na některých z našich transatlantických linek, doufáme, že tyto standardy ještě zvýšíme."

V roce 1999 zavede Continental denní non-stop služby mezi New Yorkem/Newarkem a třemi dalšími evropskými městy - Bruselem v Belgii (od 4.května, západním směrem), Curychu ve Švýcarsku (od 2. června, západně) a Amsterodamu v Nizozemsku (od 16 července, západně) pokud dostane souhlas vlády, a tím tak zvýší celkový počet evropských destinací na 16. Continental dále zavede denní non-stop spojení z New Yorku/Newark do Tel-Avivu (od 2. srpna), které podléhá schválení izraelskou vládou, a non-stop linky do Clevelandu a Londýna.

Continental Airlines jsou pátými největšími aerolinkami v USA a nabízejí více než 2200 odletů denně do 128 domácích a 79 mezinárodních destinací. Hlavní operační centra jsou v Newarku, Houstonu a Clevelandu, a Continental (http://www.continental.com) poskytuje rozsáhlé služby i v obou Amerikách, Evropě a Asii. Continental nedávno inicioval strategické globální spojenectví s Northwest Airlines. Continental je v horní polovině žebříčku "Sto nejlepších společností sloužících Americe" časopisu FORTUNE a získal několik dalších ocenění za svou kabinu pro třídu BusinessFirst (časopisů Conde Nast Traveler, OAG Official Airline Guides, Entrepeneur a Smart Money). Dále získal ocenění za svůj program OnePass pro časté pasažéry (InsideFlyers's Freddie Awards) a všeobecně za provoz a management (Aerolinka roku 1997 podle Air Transport World).

Original text service: Continental Airlines, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Corporate Communications of Continental Airlines, Inc., 713-324-5080

Webová stránka: http://www.continental.com

Klíčová slova Continental Airlines