Výprodej kolekce Marks & Spencer - jaro/léto 2002

Dne 4. července 2002 začíná v českých prodejnách MARKS & SPENCER SEZONNÍ VÝPRODEJ kolekce Jaro / Léto 2002. Zákazníci tak mohou získat značkové oděvy za ceny, které jsou až o 50 % nižší.

Připraveny jsou dámské, pánské a dětské oděvy, spodní a noční prádlo i doplňky. Každý zákazník, který nezaváhá, může ve výprodejovém sortimentu nalézt odpovídající velikost či výrobek, o který měl již dříve zájem.

I na nákup, který naši zákazníci uskuteční v době snížení cen, se vztahuje služba REFUNDACE. V případě, že zákazník nebude s nákupem z jakéhokoliv důvodu úplně spokojen, má možnost nenošené zboží vrátit bez udání důvodu a časového omezení v kterékoliv prodejně Marks & Spencer (Nákupní Galerie Myslbek, Praha 1; Hradební 7, České Budějovice).

V případě bližších informací volejte:

Renata Fišerová (brand manager) - tel.: 02/21 987 225; 0603/533 233

Klíčová slova PROTEXT-Marks&Spencer