MIR4, skvělá MMORPG hra od společnosti Wemade, představí nový PVP obsah - Bicheon Heist

Přestavení nového PVP obsahu pro klany ve hře MIR4!

Nový PVP obsah pro hru MIR4, Bicheon Heist, bude zveřejněn 28. června 2022.

"Braň Darksteel, nebo o něj přijdeš!"

Od 1. července se bude každý pátek od 22:00 do 23:00 hodin konat hra Bicheon Heist , která na kontinent MIR přinese nová vzrušující dobrodružství. Podzemní trezor hradu Bicheon plný Darksteelu byl otevřen a klan, který hradu Bicheon vládne, se spolu se svými spojenci musí bránit proti intrikám lupičů neboli Heisters, kteří se Darksteel snaží z trezoru uloupit. Dvacet nejlepších klanů na serveru, které nejsou spojenci Obránců, si za Heisters může zahrát.

Pokud Heisters zničí železnou bránu bránící vstupu do trezoru s Darksteel, a porazí hrozivého mistra strážce jménem Cheol Mujin, který ji střeží, mohou přijít ke spoustě schránek s Darksteelem. Lze získat i další odměny, například Legendární kusy pokladů, Mystické kameny nebo Tmavé kameny obsahující materiály potřebné k výrobě Duchovních pokladů na legendární úrovni.

Byly také přidány exkluzivní mise Expedice. Hráči si mohou vyzkoušet rozmanitější mise napříč servery, při jejichž plnění získají bohatou kořist, která jim pomůže v rozvoji jejich postav.

V rámci aktualizace bude také představen Dark Crown Prince Wooska, nový legendární Duch větru. Tento legendární Duch větru je extrémně odolný a jeho specialitou je fyzická obrana. U příležitosti představení Dark Crown Prince Woosky bude až do aktualizace 26. července k dispozici karta Special Summon. Kdykoliv bude během tohoto období vyvolán legendární duch prostřednictvím této karty, mají hráči 100% šanci tento nový přírůstek, Dark Crown Prince Woosku, získat.

Už to není jen moje bitva, ale naše válka! Další informace o MIR4 najdete na oficiálních stránkách.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1848099/MIR4_Update_image.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1848100/MIR4_Logo.jpg

KONTAKT:

Yeonghyun Lee, +82-2-3709-2000, yeonghyun@wemade.com