Devoteam byl vyhlášen nejlepším zaměstnavatelem v České republice mezi středně velkými firmami

Devoteam je dle výsledků letošního ročníku studie eNPS TOP Zaměstnavatelé nejlepším zaměstnavatelem v České republice mezi středně velkými firmami. Hlasování dle speciální metodologie “employee Net Promoter Score” se v průběhu ledna a února zúčastnilo více než 30 tisíc zaměstnanců společností napříč celou zemí.

Více o žebříčku si můžete přečíst v článku na webu Seznam Zprávy.

Tímto děkujeme Smarter HR s.r.o., zastřešovateli projektu, za toto unikátní ocenění a zároveň vyjadřujeme vděk všem současným i bývalým zaměstnancům, kteří pro naší společnost hlasovali. Jsme pyšní, že naše snaha kontinuálně zdokonalovat firemní kulturu, jejíž nedílnou součástí jsou i všichni naši zaměstnanci, je nyní vidět i navenek.

“Ceníme si našich současných i minulých zaměstnanců, kteří se do průzkumu zapojili. Tato zpětná vazba nám jen potvrzuje, že naše společnost Devoteam je specifická v budování firemní kultury a pracovního prostředí a že naši zaměstnanci jsou tím hlavním hnacím motorem pro udržení této kultury. Děkujeme Vám všem, kteří dotazník vyplnili, moc si toho vážíme,” uvedl k výsledkům Michal Gargoš, Recruitment Team Lead.

Chcete do našeho prostředí nakouknout i Vy? Prohlédněte si aktuální nabídku volných pozic na našich pobočkách v Praze, Ostravě či Bratislavě.

.

Klíčová slova ČR-počítače-služby-práce-firmy-Devoteam-TABULKA