VIDEOSTREAM ZDARMA: České předsednictví: Priority a očekávání

ČTK bude v pondělí 27. června 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci "České předsednictví: Priority a očekávání“, která představí hlavní témata a výzvy spojené s předsednictvím České republiky v Radě EU. Priority předsednictví představí ministr po evropské záležitosti Mikuláš Bek (STAN). Konference se zúčastní také ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL), europoslankyně Markéta Gregorová (Piráti), viceguvernér České národní banky Marek Mora, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Radek Špicar a další hosté.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2222506?h=ffed63c29977a124402e408926027649

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Kr8AkVC3_SU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-EU-vláda-hospodářství-předsednictví-Praha-27.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM