VIDEOSTREAM ZDARMA: Představení priorit českého předsednictví

ČTK bude ve středu 15. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK k představení priorit českého předsednictví v Radě EU. Zúčastní se premiér Petr Fiala (ODS), ministr pro evropské záležitosti Mikuláš Bek (STAN) a vedoucí úřadu vlády Jana Kotalíková. Představeno bude oficiální logo, motto a organizační záležitosti. Předsednictví začíná 1. července.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 17:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CO5PZ21_j4k" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-EU-vláda-diplomacie-Fiala-předsednictví-Praha-15.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy