VIDEOSTREAM ZDARMA: Spolu představí kandidáty do senátních voleb

ČTK bude v úterý 14. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK k představení kandidátů koalice Spolu do senátních voleb a podpis memoranda o spolupráci. Vystoupí mimo jiné předsedové koaličních stran Petr Fiala (ODS), Marian Jurečka (KDU-ČSL), Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS).

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 13:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NAMsHVwvHuY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-volby-Spolu-senát-Praha-14.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy