Zasíťované stavební pozemky pouhých 5 minut od centra Poděbrad. Poznejte Poděbradské zahrady

Pražská realitní kancelář LEXXUS NORTON právě zahajuje prodej exkluzivního projektu Poděbradské zahrady v Choťánkách. V 1. etapě nabízí 31 kompletně zasíťovaných stavebních parcel o rozloze 653 až 1317 m2. Poděbrady se nachází 5 minut od projektu a Praha je vzdálená pouhých 30 minut po dálnici D11.

Poděbradské zahrady na okraji Choťánek najdete v těsném sousedství lázeňského města Poděbrady. Každá stavební parcela má již kompletně zkolaudované sítě – elektřina, voda, kanalizace a připojení na datové rozvody. Samozřejmostí jsou dokončené příjezdové cesty, chodníky a veřejné osvětlení. Poděbradským zahradám dominuje velkorysé eko-jezírko s parkovou úpravou a pozemky bude lemovat soukromý lesopark.

„Preciznost, s jakou developer přistoupil k přípravě stavebních parcel, je nevídaná. Budoucí majitelé mohou po koupi začít hned stavět, všechny sítě jsou 100% a eko-vizionářská úprava okolí je jen třešničkou na dortu,“ říká Denisa Višňovská z LEXXUS NORTON.

Poděbradské zahrady jsou obklopeny krásnou polabskou přírodou a kompletní infrastrukturu jim poskytují přilehlé Poděbrady. Najdete zde úřady, zdravotní péčí, základní i odborné školy, gymnázium, obchody, nebo kino. Exkluzivní atmosféru dokresluje barokní zámek, lázeňský park s kolonádou a 18jamkové golfové hřiště.

O firmě LEXXUS

LEXXUS NORTON - experti na prémiové nemovitosti

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již od roku 1993 se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem mezi pražskými realitními kancelářemi. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. LEXXUS se rovněž specializuje na consultingové služby spojené s přípravou developerských projektů - posouzení celkové koncepce projektu, návrh bytového mixu, standardu vybavení a prodejních cen za účelem maximalizace zisku developera.

Součástí realitní kanceláře LEXXUS je značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. Do nabídky luxusních domů a bytů v Praze a okolí umisťuje pouze nemovitosti, či developerské projekty, splňující náročná kvalitativní kritéria a klientům poskytujeme odpovídající komplexní a zároveň individuální servis, včetně právního zajištění či poradenství při investování do nemovitostí.

Úzce spolupracujeme s mezinárodní společností Savills, jednou z předních světových realitních kanceláří s historií sahající až do roku 1855. Tato jedinečná kombinace mezinárodního realitního poradce a vedoucí místní realitní kanceláře poskytuje kompletní spektrum služeb na realitním trhu. Savills nabízí širokou škálu specializovaných služeb od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu. Savills patří s více než 600 kancelářemi a 35 000 profesionály po celém světě k předním globálním poradcům v oblasti nemovitostí. V České republice společnost působí od roku 2017.

Klíčová slova ČR-reality-byty-stavby-LEXXUS

Stavebnictví, bydlení a reality