VIDEOSTREAM ZDARMA: Debata s českými europoslanci

ČTK bude v úterý 7. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debata s českými europoslanci. Pozvání přijali místopředsedkyně EP Dita Charanzová, kvestor EP Marcel Kolaja, místopředseda Hospodářského a měnového výboru EP Luděk Niedermayer a místopředseda Výboru pro rozpočtovou Tomáš Zdechovský. Diskuze se zaměří na právě probíhající plenární schůzi europarlamentu, na jejíž agendě chce doložit a vysvětlit práci europoslanců. Dalšími tématy budou bilance společného postupu EU proti koronaviru, situace na Ukrajině a blížící se české předsednictví v Radě EU.

Záznam, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 19:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QhzBr-_RM9E" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova EU-ČR-parlament-Štrasburk-07.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Evropa, EU, NATO (es)

Politika, veřejná správa a soudy