Výzva ve stylu přijata: soutěž Step & Repeat se vrací na TikTok s hostitelem, stylistou celebrit Zadrianem Smithem

Zadrian Smith, stylista celebrit (foto: Mary Kay)

Glamhive a Mary Kay Global Design Studio oznamují druhou sezónu stylové soutěže, která spojuje módní nadšence po celém světě.

Voláme všechny modelky - vaše virtuální molo čeká! Step & Repeat, vůbec první soutěž ve stylu a módě, která byla spuštěna na TikToku, se 7. června vrací ve druhé sezóně. V loňském roce představily společnosti Glamhive a Mary Kay Global Design Studio soutěž v módní realitě, která oslovila miliony uživatelů po celém světě. Nyní se čtyřtýdenní stylová výzva vrací a slibuje módní extravaganci, na kterou jsme všichni čekali.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde:https://www.businesswire.com/news/home/20220602005868/en/

Stylista celebrit Zadrian Smith (mezi klienty patří: Ariana DeBose, Naama Preis, Naomi Scott) moderuje pořad Step & Repeat se třemi porotci a oblíbenci z oboru: stylistkou celebrit Tarou Swennen (mezi klienty patří: Kristen Stewart, Matthew McConaughey), stylistkou celebrit Nicole Chavez (mezi klienty patří: Kristen Bell, Jessica Simpson) a kadeřníkem celebrit Larrym Simsem (mezi klienty patří: Victoria Beckham, Queen Latifah).

Každý týden vyhlásí moderátor Zadrian Smith tematickou výzvu pro uživatele TikToku, aby předvedli svou kreativitu prostřednictvím šatníku, make-upu a účesů. Porotci pořadu z řad celebrit budou v duelu vybírat nejlepší vzhledy z celého světa a hlasovat pro vítěze v jednotlivých kategoriích. Účastníci jsou vyzváni, aby při přihlašování svých videí do soutěže použili vlastní zvuk pořadu "Step & Repeat" a hashtagy #stepandrepeat, #glamhive a #marykay. V každé výzvě budou tři vítězové, které ručně vybere porota a kteří získají finanční odměnu a navíc hodinové individuální setkání s mentorem z oboru.

Na konci čtyř týdnů vyhlásí Step & Repeat jednoho celkového vítěze v každé kategorii a na základě přihlášek z celého světa je korunuje těmi nejlepšími v oblasti šatníku, líčení a účesů. TikTok je místem, kde může každý, kdo má talent a kreativní myšlení, sdílet svůj dar v celosvětovém měřítku. Step & Repeat je platforma, která vám dává příležitost být viděn a oslavován.

Zadrian Smith, stylista celebrit (hostitel)

"S postupem své kariéry globálního módního ředitele a novináře jsem chtěl upřednostnit práci na vytvoření spravedlivějšího módního průmyslu. Není to vždy snadná nebo pohodlná práce, ale jakákoli příležitost, kterou mohu poskytnout, aby pomohla dalším zájemcům o tento průmysl s postupem nahoru - to je konverzace, které chci být součástí."

Tara Swennen, stylistka celebrit (porotkyně)

"Existuje tolik lidí s neuvěřitelným tvůrčím talentem a Step & Repeat jim dává prostor zazářit. Velmi se těším na to, jak budou lidé z celého světa debutovat na našem molu na sociálních sítích!"

Nicole Chavez, stylistka celebrit (porotkyně)

"První sezóna seriálu 'Step & Repeat' mě naprosto inspirovala. Každý týden jsem s nadšením sledovala, co soutěžící vytvoří, a byla jsem ohromena rozsahem talentu. Nemůžu se dočkat, až uvidím výsledky našich výzev v druhé sezóně!"

Larry Sims, kadeřník celebrit (porotce)

"Ukázat světu, proč jste úžasný umělec, vyžaduje odvahu, sebevědomí a kreativitu. Těším se, až to soutěžící předvedou!"

Stephanie Sprangers, zakladatelka a generální ředitelka společnosti Glamhive

"Naší vizí pro 'Step & Repeat' bylo vytvořit rychlou stylovou soutěž, která by zahrnovala kreativitu, inkluzivitu, kontakty a uznání, a první sezóna ji dokonale splnila. Nyní se již podruhé sejdou ti nejlepší z oboru, aby přivítali a podpořili stylové talenty z celého světa. Jsme velmi zvědaví, co se stane v druhé sezóně."

Step & Repeat Mentoři:

• Claire Sulmers, generální ředitelka a zakladatelka Fashion Bomb Daily

• Adam Drawas, majitel Walker Drawas PR

• Quentin Thrash, návrhář na zakázku a holič celebrit

• Brian Underwood, módní ředitel, Women's Health

• Mandi Line, kostýmní návrhářka (The Bold Type, Pretty Little Liars, Shameless)

• Pandora Amoratis, ředitelka stylu, US Daily Mail

• Sheridan Ward, kadeřnice celebrit

• Shatora Adrell, módní návrhářka a stylistka

• Carrie Colbert, zakladatelka a generální partnerka společnosti Curate Capital

• Quinn Murphy, vizážistka celebrit

• Alexis Bennett, redaktorka, Vogue

• Gilda Koral Flora, zakladatelka, Koral Communications

• Christian Wood, kadeřník celebrit

Pro více informací navštivte https://www.glamhive.com/tiktok

O společnosti Glamhive: Glamhive založila podnikatelka Stephanie Sprangers v roce 2017 s vizí demokratizace osobního stylingu a s předpokladem, že sebevědomí, které přichází s glamour, by nemělo být výhradně pro bohaté a slavné. Online styling nabízí každému, kdo má připojení k Wi-Fi, přístup ke stylistům, kteří mu poskytnou potřebnou podporu, aby byl tou nejlepší verzí sebe sama. Pro stylisty je to jednoduchá komplexní platforma, která jim pomůže rozvíjet jejich síť a podnikání, a to 100% virtuálně.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ashová, jedna z prvních bořitelek skleněných stropů, založila v roce 1963 svou vysněnou kosmetickou společnost s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay zavázala posilovat ženy na jejich cestě prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Mary Kay se věnuje investicím do vědy stojící za krásou a výrobě špičkové péče o pleť, barevné kosmetiky, doplňků stravy a vůní. Mary Kay věří v obohacování dnešních životů pro udržitelný zítřek, spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci kvalitního podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby následovaly své sny. Více se dozvíte na marykayglobal.com, najdete nás na sítích Facebook, Instagram, a LinkedIn, nebo nás můžete sledovat na Twitter.

Podívejte se na zdrojovou verzi zprávy na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220602005868/en/

Kontakt:

Stephanie Sprangers

CEO, Glamhive

stephanie@glamhive.com

+1.206.851.0446

Zdroj: Mary Kay

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-móda-společnost-trendy-kosmetika-Mary Kay

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Média, společnost a životní styl