VIDEOSTREAM ZDARMA: Celostátní sněm Hospodářské komory

ČTK bude ve čtvrtek 26. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line celostátní sněm Hospodářské komory, na kterém vystoupí mimo jiné prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý, předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS), předseda vlády Petr Fiala (ODS), ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL), ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za STAN), ministr dopravy Martin Kupka (ODS), ministr školství, mládeže a tělovýchovy Petr Gazdík (STAN), předseda ANO Andrej Babiš, hejtman Olomouckého kraje Josef Suchánek (Piráti a STAN).

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2208729?h=8891a482568f25e67eba980f12bc2b90

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-DEIA1lBeaE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-hospodářství-správa-Hospodářská komora-Olomouc-26.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM