VIDEOSTREAM ZDARMA: Politika soudržnosti a české předsednictví

ČTK bude v úterý 24. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci ministerstva pro místní rozvoj Politika soudržnosti v kontextu českého předsednictví a příležitosti v evropských fondech. Dopolední blok se zaměří na budoucnost politiky soudržnosti, kterou chce Česká republika ovlivnit z pozice příští předsednické země Rady EU, druhá část konference přinese konkrétní informace pro žadatele a příjemce o možnostech evropských programů v období 2021-2027. Na akci vystoupí komisařka EU pro soudržnost a reformy Elisa Ferreira, místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2206745?h=4e1e5f85d1b64dde147618e1ce81a755

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rhvMSL3BKSs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> ///////////////////////////////

Klíčová slova ČR-EU-diplomacie-fondy-hospodářství-EK-Praha-24.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM