VIDEOSTREAM ZDARMA: 4. kulatý stůl na téma on-line soudnictví

ČTK bude v pondělí 9. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line 4. kulatý stůl na téma online soudnictví, jehož tématem bude stav digitalizace justice v ČR. Pozvání k diskusi přijali místopředseda Krajského soudu v Praze Jiří Grygar, předseda ČAK Robert Němec, ředitelka odboru informatiky ministerstva spravedlnosti Elena Ransdorfová a soudkyně Obvodního soudu pro Prahu 2 Daniela Ratajová.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne ve 12:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2200596?h=230d847aadae14645dd678f090755c78

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/G1byw113Vgg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-právo-internet-justice-digitalizace-Praha-09.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM