Mary Kay Inc. upozorňuje na činnost ovlivňující oceány a partnerství s organizací The Nature Conservancy při příležitosti Dne Země 2022

Letošní Den Země je 52. výročím prvního Dne Země, který se slavil v roce 1970. Společnost Mary Kay Inc. se připojuje k oslavě životního prostředí a všech partnerství po celém světě, která se snaží investovat do naší planety a dosáhnout 17 cílů udržitelného rozvoje (SDGs) Organizace spojených národů (OSN) (17 Sustainable Development Goals)

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde:https://www.businesswire.com/news/home/20220422005430/en/

Klíčová součást boje proti změně klimatu a dosažení cílů udržitelného rozvoje závisí na opatřeních v oblasti oceánů. Oceán pokrývá 70 % povrchu Země, je největší biosférou planety a je domovem až 80 % veškerého života na světě. Vytváří 50 % kyslíku, který potřebujeme, pohlcuje 25 % všech emisí oxidu uhličitého a zachycuje 90 % dalšího tepla, které z těchto emisí vzniká. (1)

Organizace The Nature Conservancy (TNC) se vydala na cestu za ochranou našich oceánů s podporou společnosti Mary Kay, pro kterou je voda základem strategie udržitelnosti. Jeffrey Parrish, globální výkonný ředitel pro ochranu přírody ve společnosti The Nature Conservancy, řekl: "V tento Den Země nás všechny potřebují naše oceány. S podporou našich firemních partnerů pracuje TNC každý den po celém světě na ochraně útesů, pobřeží a rybolovu, díky nimž život na této planetě i náš vlastní život vzkvétá. Společně se snažíme, aby byl každý den Dnem Země."

Prostřednictvím partnerství podporuje Mary Kay projekty, které mají udržitelný dopad na zachování a ochranu našich oceánů:

• V rámci globální ochrany oceánů se zlepšuje zdraví oceánů pro přírodu a lidi;

• Ochrana korálových útesů odolných vůči klimatu, "superútesů", v korálovém trojúhelníku;

• Obnova asijsko-pacifických korálových útesů v Austrálii, Hongkongu a Číně;

• Podpora žen ve vedení komunit v Tichomoří v Papui-Nové Guineji (mangrovy, ženy a trhy) a na Šalamounových ostrovech (zdraví a odolnost komunit);

• Ochrana a obnova pobřeží v Mexickém zálivu (Ochrana pobřežních mokřadů v Mexickém zálivu) a

• Zlepšení rybolovu v Mexiku (Zlepšení rybolovu a posílení postavení komunit).

Na konferenci OSN o oceánech v roce 2022 v portugalském Lisabonu zahájí organizace The Nature Conservancy nové globální partnerství, jehož cílem je identifikovat a chránit korálové útesy, které jsou schopné přežít klimatické změny - "superútesy". Konference OSN o oceánech, kterou společně pořádají vlády Keni a Portugalska, se bude snažit řešit hrozby pro zdraví, ekologii, ekonomiku a správu oceánů a podpořit tolik potřebná vědecky podložená inovativní řešení, jejichž cílem je zahájit novou kapitolu globálních opatření v oblasti oceánů.

"Na Den Země a každý jiný den oslavuje společnost Mary Kay práci, kterou jsme vykonali, abychom investovali do naší planety a chránili naše oceány - zdroj, který zajišťuje živobytí přibližně třem miliardám lidí na celém světě. Má zásadní význam pro naši Zemi, budoucnost a komunity. Společnost Mary Kay je hrdá na svá partnerství, která pomáhají vytvářet udržitelný a trvalý dopad v komunitách po celém světě. Je to skutečně partnerství pro planetu," řekla Deborah Gibbinsová, provozní ředitelka společnosti Mary Kay.

"Víme, že nás čeká ještě hodně práce, a víme, že můžeme a budeme dělat víc. Péče o naši Zemi je pro společnost Mary Kay důležitá a Den Země nám dává příležitost potvrdit naše závazky k udržitelnému rozvoji," dodala Gibbinsová.

Chcete-li se dozvědět více o závazku společnosti Mary Kay k udržitelnosti, navštivte stránku marykayglobal.com/sustainability a stáhněte si globální strategii udržitelnosti společnosti Mary Kay s názvem Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow.

O organizaci The Nature Conservancy

The Nature Conservancy je celosvětová organizace na ochranu přírody, jejímž cílem je chránit půdu a vody, na nichž závisí veškerý život. Vycházíme z vědeckých poznatků a vytváříme inovativní řešení nejtěžších problémů našeho světa přímo v terénu, aby příroda a lidé mohli společně vzkvétat. Zabýváme se změnou klimatu, chráníme půdu, vody a oceány v nebývalém měřítku, zajišťujeme potraviny a vodu udržitelným způsobem a pomáháme k udržitelnějšímu rozvoji měst. Působíme v 79 zemích a teritoriích a využíváme přístup založený na spolupráci, který zapojuje místní komunity, vlády, soukromý sektor a další partnery. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.nature.org nebo sledujte @nature_press na Twitteru.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ashová, jedna z prvních bořitelek skleněných stropů, založila v roce 1963 svou vysněnou kosmetickou společnost s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay zavázala posilovat ženy na jejich cestě prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Společnost Mary Kay se věnuje investicím do vědy stojící za krásou a výrobě špičkové péče o pleť, barevné kosmetiky, doplňků stravy a vůní. Společnost Mary Kay věří v obohacování dnešních životů pro udržitelný zítřek, spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci kvalitního podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu osob, které přežily domácí násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny.

Více se dozvíte na marykayglobal.com, sledujte nás na sítích Facebook, Instagram, LinkedIn, nebo Twitter.

(1) O konferenci 2022 UN Ocean Conference, UN Ocean Conference Lisbon, Portugal, https://www.un.org/en/conferences/ocean2022/about

Podívejte se na zdrojovou verzi zprávy: https://www.businesswire.com/news/home/20220422005430/en/

Kontakt:

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-společnost-příroda-ekologie-kosmetika-firmy-Mary Kay

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Média, společnost a životní styl