VIDEOSTREAM ZDARMA: Tiskové setkání k jarnímu kolu Sbírky potravin

ČTK bude v sobotu 23. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskové setkání k jarnímu kolu Sbírky potravin, pomáhající zejména seniorům, rodičům samoživitelům, pěstounským rodinám, dětem z dětských domovů, hendikepovaným občanům či lidem bez domova. Lidé budou moci v tento den od 8 do 18 hodin věnovat trvanlivé potraviny nebo drogistické zboží ve stovkách vybraných prodejen obchodních řetězců Albert, Billa, COOP, Globus, Kaufland, Lidl, MAKRO, Penny Market, ROSSMANN a Tesco.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2194419?h=740c44e81f875254698cd616ad8c8f43

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sZIwyRCFG4w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-sociální-potraviny-charita-23.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM