Glamhive se vrací s prvním mezinárodním summitem o stylu a kráse LIVE v okouzlujícím hotelu Bulgari v Londýně

Sektor kosmetiky a stylu, prezentovaný Mary Kay Global Design Studio, se bude věnovat podnikání, módě metaverse a mnohému dalšímu

To, co začalo jako způsob, jak se komunita stylistů mohla setkat během pandemie, se rozrostlo v jedno z největších světových setkání influencerů, odborníků na krásu a módních ikon. Glamhive a Mary Kay Global Design Studio zahajují tento summit jako hybridní fyzický/digitální zážitek, kterého se hosté zúčastní osobně i virtuálně, a to 23. dubna v ultra elegantním hotelu Bulgari v Londýně. 100 % z prodeje vstupenek bude věnováno Mezinárodnímu záchrannému výboru na podporu krize na Ukrajině.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20220420005939/en/

Bude to již osmý summit společnosti Glamhive a uskuteční se zde šest panelů s více než 20 řečníky. Hvězdně obsazenou akci spolupořádá Stephanie Sprangers (zakladatelka a generální ředitelka společnosti Glamhive) a Nicole Chavez (stylistka celebrit Kristen Bell a Jessicy Simpson). Hvězdná sestava řečníků se bude zabývat nejrůznějšími trendy tématy, včetně vycházejících stylistů v oboru, módních futuristů, podnikatelů v oblasti krásy a módy a světově známých influencerů z TikToku.

TÉMATA:

- Londýnská perspektiva

- Nezastavitelné: Dámy, které startují

- Čaj s Denou Giannini z britského Vogue

- Brand Yourself: Pěstování osobní značky

- Za švy - lidé, kteří stojí za vašimi oblíbenými looky na červeném koberci

- Budoucnost módy

PŘEDNÁŠEJÍCÍ V CENTRU POZORNOSTI:

Naši řečníci jsou stylisté celebrit, vizážisté a tvůrci image, kteří spolupracují s největšími osobnostmi Hollywoodu i mimo něj, včetně:

Stylisté celebrit: Nicole Chavez, Zadrian Smith a Holly White.

Vizážisté celebrit: Christian Wood a Tania Grier

Redaktoři: Dena Giannini, britský Vogue, a Brian Underwood, Oprah Daily

Módní futuristka a prognostička trendů: Geraldine Wharry

Módní influenceři na TikToku: Benji Park, Ambika Dhir

Cena vstupenky na konferenci je 149 GBP za celodenní osobní vstupenku a 45 GBP za virtuální vstupenku. Pořádajícími sponzory jarního summitu o stylu a kráse Glamhive LIVE jsou společnost Mary Kay a její Mary Kay Global Design Studio a Bulgari Hotel London.

Další informace naleznete na adrese https://www.glamhive.com/live

O společnosti Glamhive: Glamhive založila v roce 2017 podnikatelka Stephanie Sprangers s vizí demokratizace osobního stylingu a s předpokladem, že sebevědomí, které s sebou přináší glamour, by nemělo být vlastní jen bohatým a slavným.

Online styling nabízí každému, kdo má připojení k Wi-Fi, přístup ke stylistům, kteří mu poskytnou potřebnou podporu, aby byl tou nejlepší verzí sebe sama. Pro stylisty je to bezproblémová komplexní platforma, která jim pomáhá rozvíjet jejich síť a podnikání, a to 100% virtuálně.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ash, jedna z prvních podnikatelek, které pronikly skleněným stropem, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay snaží posilovat postavení žen na jejich cestě k ekonomické nezávislosti prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Mary Kay investuje do vědy, která stojí za krásou a výrobou špičkové péče o pleť, dekorativní kosmetiky, doplňků stravy a parfémů. Mary Kay také věří v bohatší životy dnes pro udržitelnější zítřek a spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci špičkového podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny. Další informace najdete na stránkách marykayglobal.com a na našem Facebooku, Instagramu, LinkedInu a Twitteru.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220420005939/en/

Stephanie Sprangers

Generální ředitelka, Glamhive

stephanie@glamhive.com

+1.206.851.0446

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-společnost-móda-styl-kosmetika-Mary Kay

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Média, společnost a životní styl