Rohlik.cz na Velikonoce láká na produkty od farmářů za skvělé ceny, mazance a beránky od řemeslných pekařů a bílá vejce, která nepochází z klecových chovů

Velikonoce na Rohlíku budou opět čerstvé, farmářské, bez stresu a zbytečně stráveného času po obchodech. Přední online obchod s potravinami láká na mazance a beránky od řemeslných pekáren, vejce z volného chovu, maso, zeleninu a bylinky od českých farmářů za skvělou cenu i dovoz nákupu už za 90 minut. Navíc zdůrazňuje, že na Rohlik.cz seženou zákazníci také široký non-foodový sortiment jako jsou například velikonoční dekorace, pomlázky, květiny nebo osivo.

Na Rohlíku vejce pouze bez klecí

Rohlík byl jeden z prvních prodejců potravin, který začal prodávat pouze vejce, která nepochází z klecových chovů. Na Velikonoce navíc zákazníkům nabídne bílá či vařená a barvená vejce. „Na Velikonoce chceme našim zákazníkům dopřát širší nabídku vajec a usnadnit jim přípravu na svátky. Již barvená vejce jsou proto stále oblíbenější součástí naší sváteční nabídky. Prodeje vajec obecně se před Velikonoci zvýší o 200 %,“ říká tisková mluvčí Rohlik.cz Lutfia Volfová.

Velikonoce od českých farmářů

Rohlík si zakládá na podpoře českých farmářů a obliba jejich výrobků neustále roste. Kurýr je tak schopný například zeleninu doručit zákazníkovi už do 6 hodin od sklizně. Společnost tak podporuje nejen menší producenty, ale díky zkrácenému dodavatelskému řetězci dokáže nabídnout také příznivé ceny za to nejčerstvější a nejkvalitnější zboží. „Naši zákazníci si již zvykli, že u nás seženou jen to nejlepší a obzvlášť o svátcích si chtějí dopřát top kvalitu potravin. Zájem o uzené, jehněčí, telecí, drůbež, nádivky, sekané, paštiky, ovoce a zeleninu, bylinky, bílá a barvená vejce a samozřejmě i mazance či beránky je až 10x vyšší než běžně,“ dodává Lutfia Volfová. Pokud nechcete o svátcích trávit čas pečením, tak Rohlík nabízí také zmiňované beránky či mazance tradičních receptur z těch nejkvalitnějších surovin od pekárny Kabát, z Merhautova pekařství nebo z cukrárny Myšák.

Velikonoce jsou svátky jara a proto k nim nedílně patří i čerstvé bylinky. Zákazníci Rohlik.cz si mohou vybrat mezi běžnými bylinkami jako je tymián, pažitka nebo petržel, ale seženou tam i ty méně konvenční jako je například medvědí česnek či kopřiva.

Od pomlázky po čokoládové zajíčky

Na Rohlik.cz zákazníci seženou opravdu vše pro ty nejlepší Velikonoce. Samozřejmostí jsou cukrovinky s velikonoční tematikou, kterých je na Rohlíku 129 položek a v minulém roce se jich prodalo o 30 % více než v tom předminulém. Roste i zájem o non-foodový sortiment, protože si zákazníci zvykli, že na e-shopu udělají kompletní nákup jako v hypermarketu. „Máme v nabídce pomlázky, velikonoční dekorace pro kompletní výzdobu domácnosti, barvy na vajíčka, zápichy, osivo či řezané květiny. To vše našim zákazníkům doručíme s nákupem domů už za 90 minut. Nemusí tak ztrácet svůj drahocenný čas po obchodech, ale vše nakoupí během pár chvil online,“ zmiňuje Lutfia Volfová.

Nákup u vás doma i ve státní svátek

Během některých svátků musí ze zákona zavřít všechny větší prodejny, to se však netýká online obchodů. Na Rohlik.cz si můžete objednat svůj nákup po celé svátky, a to i v pondělí 18. 4., kdy budou muset kamenné obchody zavřít. Rohlík bude celé Velikonoce doručovat klasicky od 6:00 do 23:00.

.

Klíčová slova ČR-trh-potraviny-Velikonoce-firmy-Rohlik.cz