VIDEOSTREAM ZDARMA: Krajská setkání Svazu měst a obcí ČR

ČTK bude v pátek 8. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line druhý den letošních Krajských setkání Svazu měst a obcí ČR. Věnován bude zejména dotačním možnostem pro samosprávy. Vystoupí odborníci z řad kanceláře Svazu měst a obcí, orgánů veřejné správy i zástupci samospráv. Dotazy lze pokládat přes platformu SLI.DO po zadání kódu akce: #KS2022.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 8:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2186045?h=9c3cb69f5a838bc506d43a6eda3c8b85

PROTEXT

<div id="presentation-embed-38981179"></div> <p> <script src="https://slideslive.com/embed_presentation.js"></script> <script> embed = new SlidesLiveEmbed("presentation-embed-38981179", { presentationId: "38981179", autoPlay: false, verticalEnabled: true, }); </script> </p>

Klíčová slova ČR-správa-SMO-Praha-08.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM