VIDEOSTREAM ZDARMA: Ruská informační válka – debata JSNS

ČTK bude pátek 8. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line další ze série debat vzdělávacího programu JSNS společnosti Člověk v tísni. Jakou roli hraje právě ruská propaganda v aktuálním konfliktu? Jaké jsou její nástroje a jak je možné propagandu odhalit? Proč propagandě podléhá tolik lidí? Na tyto a další otázky se mohou žáci a studenti ptát Martina Nováka, šéfreportéra serveru Aktuálně.cz.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2188443?h=9dc2933cf45bd4da3ef5d73bda67ff0d

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UmKHSv7tO6c" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-Ukrajina-Rusko-školy-sociální-boje-Praha-08.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM