VIDEOSTREAM ZDARMA : První den 30. kongresu ODS

ČTK bude v pátek 8. dubna 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line první den volebního kongresu ODS. S úvodním slovem vystoupí předseda Petr Fiala. Následovat budou projevy předsedy Senátu Miloše Vystrčila a místopředsedy Sněmovny Jana Skopečka. Delegáti si vyslechnou i ministry za ODS Janu Černochovou, Zbyňka Staňuru, Martina Kubku, Martina Baxu a Pavla Blažka.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 15:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2178289?h=150b0a74adac634c96d9816c33e478bb

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xXplgX-s86E" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-ODS-kongres-Praha-08.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM