VIDEOSTREAM ZDARMA: Konference Česky levou zadní?

ČTK bude ve čtvrtek 7. dubna 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Česky levou zadní? O podpoře vícejazyčných žáků a žákyň při studiu. Tématem bude jazyková příprava a podpora mladých lidí s migrační zkušeností při přechodu na střední školu a jejím studiu. Zkušenosti sdílené na konferenci budou využitelné i pro podporu nově příchozích dětí a dospívajících z Ukrajiny a jejich výuku.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fvF6LT4bD9s" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-vzdělání-menšiny-Praha-07.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Věda, vzdělávání a školství
Média, společnost a životní styl