Do velkoobchodu nahý?

Ležíte ve vaně a spokojeně relaxujete. V tom manželka z kuchyně zavolá: Kolikrát už jsi mi slíbil, že koupíš tu myčku? Odpovíte jen: Vydrž deset minut lásko, hned to bude.

Nahý a ještě trochu mokrý sednete k počítači. Objednám ji přímo z velkoobchodu, ať pár tisíc ušetříme! Vzpomenete si, jak se jmenovala 1. žena na světě? No přece EVA. Na klávesnici naťukáte www.EVA.cz a najednou se ocitnete v obrovském velkoobchodním skladu s více než 2000 modely různých elektrospotřebičů.

Lásko, pojď si je prohlídnout. Je tu nabídka 33 modelů. Seřadím je podle ceny. Tahle je pěkná, kliknu na větší obrázek. V krámě je skoro za 18 tisíc, tady na Evě stojí jen 11790 korun. Je hezká a má nejnižší spotřebu. Asi za 500 Kč nám ji přivezou do 3 dnů až domů. A když se ti nebude něco líbit, tak ji můžeš do 14 dnů klidně vrátit a oni nám vrátí peníze. Bereš? Odpoví vám: Miláčku, ty jsi zlatej! Miluji tě.

Zdá se vám to jako scéna z fantastického filmu? Je to však realita všedních dnů.

Společnost Zásobování obchodu v.o.s. dodala v posledních letech na český trh domácí elektrospotřebiče za téměř tři miliardy korun. Nyní umožňuje dokonce i spotřebitelům bez živnostenského listu nakoupit za ceny bez maloobchodní přirážky. Internetový obchod na adrese www.EVA.cz navštěvuje denně více než 1000 návštěvníků a jejich počet neustále roste.

Ladislav Stejskal, obchodní ředitel firmy říká: Naše firma působí v ČR více než deset let. Osobně jsem byl příjemně překvapen zájmem o nákupy přes internet. Vzhledem k možnosti vrátit zboží do 14 dnů bez udání důvodu zákazník vlastně nic neriskuje. Mezi nejprodávanější výrobky patří pračky, myčky nádobí, ale i ledničky a videokamery. Věřím, že stejně vlídně přijmou uživatelé internetu náš nový internetový obchod s hudbou a videem na adrese www.CDmax.cz.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:

Ladislav Stejskal

Zásobování obchodu, v.o.s.